Siirry suoraan sisältöön

Palvelut

Laaja palveluvalikoimamme liiketoimintasi tueksi

Tilitoimisto Kalle Martti Oy:n palveluvalikoima on laaja ja monipuolinen. Meiltä löydät oikeat työkalut esimerkiksi uuden yrityksen perustamiseen tai vakiintuneemman liiketoiminnan harjoittamiseen. Palvelut tukevat toisiaan, jolloin saat yrityksellesi tasokkaan, kustannustehokkaan ja nykyaikaisen palvelupaketin. 

Taloushallintopalvelut

Tilitoimisto Kalle Martti Oy tarjoaa kirjanpitopalveluita pienille ja keskisuurille yrityksille sekä maatalouksille. Palvelut sopivat niin aloittavan, laajentavan tai vakiintuneemman liiketoiminnan harjoittajalle.

Osto- ja myyntireskontrat liitettynä nykyaikaiseen taloushallinnon järjestelmäämme tehostaa yrityksen elintärkeää myyntirahoitusta, joka osaltaan parantaa yrityksen maksuvalmiutta ja lisäksi hahmottaa kulurakennetta.

Pidämme asiakkaamme ajan tasalla yrityksen taloudellisesta tilanteesta raportoimalla kuukausittain. Sähköinen taloushallinto nopeuttaa ja karsii ylimääräisiä työvaiheita. Näin kirjanpito hoituu kustannustehokkaasti ja erilaiset reaaliaikaiset graafiset mallit auttavat sinua ymmärtämään liiketoimintasi kehittymistä ja muutoksia.

Keskity ydinliiketoimintaasi, ulkoista palkanlaskenta meille. Laskemme palkat uusien säädösten ja työehtosopimuksien mukaisesti.

Voimme automatisoida palkkojen sekä työnantajasuoritusten maksatukset sekä lähettää ilmoitukset viranomaisille sekä vakuutusyhtiöille.

Palkanlaskentapalvelut

Muut toimistotyöt
ja yritysten perustamiset

Asiointi viranomaisten kanssa saattaa toisinaan tuntua haastavalta. Meidän avullamme hoidat ilmoitukset ja hakemukset ajallaan ja oikein.

Yritystä perustaessa voimme antaa näkökulmia, joita aina ei edes tule ajatelleeksi. Esimerkiksi oikean yhtiömuodon valitseminen tai vaihtaminen on tärkeä osa liiketoimintaa, joka vaikuttaa merkittävästi esimerkiksi voitonjakoon tai verotuskäytänteisiin.

Teemme lisäksi muita toimistotöitä, kuten pöytäkirjoja alan nykyaikaisemmilla ohjelmistoilla mahdollistaen mm. sähköiset allekirjoitukset.

Kirjanpito
Palkanlaskenta
Myynti- ja ostoreskontrat
Tilinpäätökset
Pöytäkirjat
Veroilmoitukset
Intrastat
Viranomaisilmoitukset
Kuukausittainen raportointi
Yritysten perustamiset